:: holiday itu menyeksakan ::

sape setuju dengan aku yang
HOLIDAY ITU SANGAT2 MENYIKSA KAN??
mm..cuti sekolah..
cuti duit..
cuti shopping..
cuti semue lahh..
termasok lahh studyy:))
mm..aku cakap macm nyh sebab..every year same jehh!!
I HATE HOLIDAY SO MUCH HUNN!
mm..tahun depan dahh nak SPM dahh..doi3..
mati lahh aku macam nyh..nak study lagi..
ketchup silibus lame2 yang aku ta dapat ketchup ag uh..
hmm..(mati lahh aku=,=)
mm..okeyh2..jum displin kan diri!!
NEXT WEEK!!aku kene start study!!chaiyok NAJUA..
aku tawu kawan2 aku yang lain kat rumah uhh msti dahh start study kann??
go KORANG!!haha..aku nak pasti kan result PTK aku smad!!haha
boleyh kehh??InsyaAllahh..
hehe..aku tawu aku boleyh!!GO NAJUA!!

<.......................>

okeyh..next story!!
mm..semalam aku ader IM dengan sorang kawan aku nyh..
mm..agak sedih bile dgr cerite dy..:((
dulu dye pernah lahh gaduh dengan boy dye..dahh clash..
tp..
kapel balik..then nyh pakwe dy uhh carik pasal balik..
i dont get it..padahal pompuan uhh sebaik2 umat..
kenape lelaki tak reti nak appriate pompuan aek??
kalau kat FB uhh dahh terime relation nyer..tp dy HIDE kann..
ape seyh functin dy buat g2??baik tak pyah app. kan??
buang mase jehh..HAHA..
i getting bored with all this thing..
boring ngn ape??bio aq jehh laa yang tawu kan??
haha..
okeyh..aku dahh start nk nonsense nyh..

<......................>

okeyh..
dalam sesuatu perhubungan..
ader 3 fasa..

1. kebahagiann
di mane korang baru kapel ngn dye and semue nye nmpak baik kat mate kowg..
bak kate old folk..
kentot pon bau wangi..kan3??haha:))
si die belum tunjuk kan perangai die yang sebenar..whether yang baik atau pun buruk..

2.dugaan kebuhsanan
mm..waktu nyh bahaye sikit..waktu nyh..rase2 buhsan dahh mule rase..
waktu nyh lahh korang sume gadoh2..
perangai si die yang sebenar dahh keluar:))
haha..PADAN MUKE KOWG!!
ngee~
tapi kowg kene beware..time2 cam nyh lahh kowg di uji..
same ader kowg niyh saba tak ngn karenah c dye..
kalau korg saba and tak cepat give up dengan relationship kowg..
InsyaAllah..hubungan kowg akan everlasting..

3.kebahagiaan selame nye
mm..fasa nyh best!!HAHA:))
korang dahh berjaye tahan segale gugaan dalam hubungan korang..
selamat tinggal
c jeles
c penipu
and etc.
HAHA:))
InsyaAllah korang kekal:))